Νέα Θέσεις εργασίας Αίτηση προσφοράς φύλαξης Επικοινωνία
English Version Greek Version

Περιπολίες

Η ProSec SECURITY διαθέτοντας ειδικά εκπαιδευμένους οδηγούς και σύγχρονα εξοπλισμένα-πρότυπα οχήματα αναλαμβάνει την εποχούμενη φύλαξη (patrol) του χώρου η των χώρων σας καθώς και μιας καθoρισμένης περιοχής (π.χ. οικισμούς, γειτονιές, βιομηχανικές περιοχές).

 Η περιπολία (Patrol) αφορά στη:

  •     Διενέργεια περιμετρικής έρευνας από αυτοκίνητο και προσωπικό της εταιρείας για τον εντοπισμό κακόβουλων κινήσεων από τρίτους
  •     Ενδείξεων διάρρηξης στον φυλασσόμενο χώρο
  •     Εντοπισμό τυχόν τεχνικού ή φυσικού προβλήματος που ενδέχεται να έχει προκύψει.


Η πρόληψη ενός εγκλήματος είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Ωστόσο,  επεμβαίνουμε άμεσα και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε εμπλοκή ή έκτακτο περιστατικό προκύψει. Οι  περιπολίες διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες σας. Βρισκόμαστε κοντά στις εγκαταστάσεις και το περιβάλλον σας. Οι περιπολούμενοι φρουροί μας κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας πραγματοποιούν τακτικούς ελέγχους, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες γωνίες και τυφλά σημεία.

Οι Περιπολίες από οχήματα της εταιρείας με φύλακες που ελέγχουν σε άτακτα χρονικά διαστήματα τους χώρους πιστοποιώντας την παρουσία τους και τον έλεγχο με Ηλεκτρονικό Φορητό Σύστημα Ελέγχου (GPS) και ειδική κάρτα που τοποθετείται στο χώρο , είμαστε σε άμεση επαφή με το όχημα και τον υπάλληλο όπου καταγράφεται η ώρα, η τοποθεσία, το συμβάν και οτιδήποτε αλλο χρειαστει και έτσι μπορείτε να έχετε  αναλυτική κατάσταση περιπολιών.

Σχεδιάζουμε πλάνο επισκέψεων και περιπολιών σε σύντομα αλλά τυχαία διαστήματα, έτσι ώστε οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες  να καταλάβουν ότι δεν έχουν λόγο να παραμονεύουν στην δική σας περιουσία. Οι κινούμενοι φρουροί μας παρακολουθούν συνεχώς την ιδιοκτησία σας με τακτικές περιπολίες σε τυχαία χρονικά διαστήματα προσφέροντάς σας ηρεμία και γαλήνη για να απολαύσετε πραγματικά τις διακοπές σας. Επίσης, σας συμβουλεύουμε για πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και περιμετρικής  θωράκισης που καθιστούν την ιδιοκτησία σας εξαιρετικά δύσκολο στόχο κακόβουλων και ανεπιθύμητων επισκέψεων. Με τα πόδια, με αυτοκίνητο ή με μηχανή, οι περιπολίες σας προστατεύουν μέρα νύχτα. Στην περίπτωση που η μόνιμη προσωπική φύλαξη σας φανεί δαπανηρή λύση, οι περιπολίες μας αποτελούν την ιδανική εναλλακτική και οικονομικά προσιτή λύση.

Επιλογές

Table 'content' is read only