Νέα Θέσεις εργασίας Αίτηση προσφοράς φύλαξης Επικοινωνία
English Version Greek Version

Περιοχές κάλυψης

Η εταιρία ProSec SECURITY δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα παρέχοντας υπηρεσίες και συστήματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας. 

Ακλουθώντας τις ανάγκες που επιτάσσει  η εποχή και μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας η εταιρία μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Επτάνησα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Έβρο). Με επίκεντρο την Στερεά Ελλάδα, η εταιρία καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας , της Βοιωτίας, της Αττικής και της Βιομηχανικής Περιοχής των Οινοφύτων.

Συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Βοιωτίας όπως Θήβα, Λιβαδειά, Ορχομενό στα μεγάλα αστικά κέντρα του νομού και σε όλες τις περιοχές του νομού Βοιωτίας όπου υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα λόγο των απομακρυσμένων ορεινών περιοχών.

Επίσης η εταιρία μας δραστηριοποιείται σε όλο το Νομό Αττικής όπως Ελευσίνα , Ασπρόπυργο , Πειραιά , Λαύριο, Σπάτα, Ραφήνα, Μαραθώνα, ΩροπόςΑυλώνα, όλα τα προάστια τις Αθήνας όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός εξοχικών κατοικιών και επιχειρήσεων και χρήζουν ιδιαίτερο βαθμό επικινδυνότητας. Επίσης και το κέντρο τις Αθήνας με τις ζώνες υψηλού κινδύνου που μαστίζονται από κλοπές .

Στην Βιομηχανική Περιοχή στα Οινόφυτα (ΒΟΙΠΕ Οινοφύτων)  όπου οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες λόγο των πολυάριθμων και μεγάλων εργοστασιακών μονάδων, χρειάζονται υπηρεσίες και συστήματα υψηλού επίπεδου καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες τι περιοχής , η εταιρία μας με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της μπορεί να ανταπεξέλθει και στον ποιο απαιτητικό πελάτη.

Η ProSec SECURITY καλύπτει όλο τον νομό Εύβοιας  με κέντρο την Χαλκίδα και όλες τι περιοχές όπως Ιστιαία, Αιδηψό, Λίμνη, Νέα Αρτάκη, Βασιλικό, Ερέτρια, Αμάρυνθο, Αλιβέρι, Κύμη, Κάρυστο , που είναι περιοχές υψηλού ενδιαφέροντος όπου τις χαρακτηρίζει ο μεγάλος αριθμός εξοχικών κατοικιών, οικισμών και περιοχών με υψηλό δείχτη εγκληματικότητας. 


Σε οποιοδήποτε σημείο τις Ελλάδας και αν βρίσκεστε εμείς είμαστε στο πλευρό σας.

Table 'content' is read only