Νέα Θέσεις εργασίας Αίτηση προσφοράς φύλαξης Επικοινωνία
English Version Greek Version

Συναγερμοί

Η ProSec SECURITY διαθέτει τους κατάλληλους συνδυασμούς σε εξοπλισμό (παγίδες, ανιχνευτές κίνησης, σειρήνες, κ.α.) παρέχοντας σας τα πιο αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας, ανάλογα τις απαιτήσεις του χώρου σας. Οι συναγερμοί σπιτιών που χρησιμοποιούμε είναι απο επιλεγμένες συσκευές και τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελαχιστοποιούν κάθε πιθανότητα παραβίασης του συστήματος, αποτρέποντας κάθε εξωτερική απειλή.

Τα συστήματα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα σημαντικά όχι μόνο για τις απομονωμένες κατοικίες ή επιχειρήσεις αφού είναι ένας τρόπος ο οποίος αποτρέπει δραστικά τις διαρρήξεις στο σύνολο τους.

Η πρότασή μας θα περιλαμβάνει τις εξυπνότερες λύσεις σε συνδυασμό με τις φθηνότερες τιμές.

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού χρειάζεται
εμπειρία, τεχνογνωσία και προσοχή στη λεπτομέρεια

Με την ορθή χρήση των συστημάτων καμερών και συναγερμού, μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφάλεια των σπιτιών ή των επαγγελματικών σας χώρων.

Στον τομέα του συναγερμού  η εταιρεία συνεργάζεται ακόμη με μεγάλες εταιρείες , επιλέγοντας τα προϊόντα της με βάση τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και κόστους, συνεργαζόμενη με τους κορυφαίους στο χώρο των προϊόντων ασφαλείας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα από τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα ασφάλειας που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, από έμπειρο προσωπικό χρησιμοποιώντας τα πιο αξιόπιστα συστήματα συναγερμού που κυκλοφορούν στην αγορά.

Για όλα τα συστήματα ασφαλείας, προηγείται αυτοψία και μελέτη του χώρου από στελέχη της ProSec SECURITY, τα οποία αφού έχουν επισκεφτεί την εγκατάσταση, παραδίδουν αναλυτική μελέτη καταλληλότητας / αναγκαιότητας όλων των υλικών και οικονομική προσφορά.

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη.


"ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ"
Table 'content' is read only